jävla skolkatalog

usch!!!!!!!!!!!!!! jag och anna b pratade i går om att internet är skolkatalogen och festa är fritidsgården.  jag minns så väl, stod hemma och stirrade på klockan som va 17, skolan hade slutat 14. hade redan kollat mtv och packat upp skolväskan (att det ens fanns??? väskor?? på ryggen??). matteboken stirrade på mig och jag hoppade upp och ned, inombords ville jag dö men mamma trodde jag va glad. jag ville så gärna gå dit samtidigt som jag bara ville gå åt motsatt håll rätt in i skogen. alla jag kände (mina 3 kompisar) gjorde annat så jag cyklade dit mitt i hösten själv. ville kontrollera att ingen snackade skit om mig, rykten kunde ju börja spridas i min frånvaro. ingen kontroll, bara panik och sen att gå in genom dörrarna förbi några som rökte utanför. den, den och den kanske skulle vara där. vissa fick skjuts dit och ibland va töntar där och då blev det helt sjuk skolstämning, man va ju inte i skolan! väl därinne såg jag ingen jag kände men kunde alltid köpa nåt i cafeterian under tiden, bet ihop och så kom nån tjej i täckväst, “heeeeeeej” så kramades man, pratade. drack coca cola och kollade på coolare personer. asfarliga åttor som låg i tvrummet och “mös” till exempel. sexgalningarna från mellanstadiet va där, tre stycken i 5an som hade haft trekant på toaletten utanför aulan. den jag hade ringat in i skolkatalogen va där, den vars ansikte jag rispat bort va också där (tusen ggr mer kär i den såklart men klarade inte av att se den hela tiden). alla som jag i hemlighet planerade att mörda var där. alla va där, statister, kompisar, frenemies. alla va där hela jävla tiden, på ett bekvämt avstånd förstås. den fasansfulla rädslan över att missa någonting hette föreställningen. ingen hade nog egentligen superkul men i skolkatalogen var alla perfekta, mottagliga för allsköns projektioner vilket var drivkraften till att jag orkade fortsätta släpa mig dit genom snö, genom regn, genom orkan och jordbävning. i dag är alla mina kataloger trasiga för jag levde tyvärr i dem

Comments are closed.