inventerar min garderob, fattar inte att jag köpt kostymbyxa efter kostymbyxa på MQ??? hahaha kvarlämningar från perioden “fridhemsplan/inka 2009”. mq är en affär för skator, som flyger dit det blänker
min absolut bästa byxa, som alltid funkar till alla kläder är en manchesterbyxa som helt saknar märke. den har allt jag behöver, perfekt gråbeige färg, hög midja och går att tvätta i 60 grader.
så köper freaks random pappatröja på zara man o går med den till kemtvätten. min kropp är inte designad för såna trånga, låg midja, blänkande “slim fit” . jag vill bara va som en foff, va säger man, ett mjöldamm som sänker sig.

då kommer vi till problemet, jag svettas under armarna. absolut torr funkar bara på själen och verkligen inte det. därför är min dröm att boka tid på svett kliniken och få botox under armarna. om folk får tabletter för telefonskräck(??) borde jag kunna yrka det påverkar min vardag till den grad att bla bla bla.

nu ska jag ta “ett bad”, har ju badkar nu!! just det, måste recensera min morgonresa till universitetet först. den var så glammig; solljus, friskt och knäpptyst. det enda som störde va 2 fjortisar som ba “vem va det som börja säga d? visst va det afrodita eller va det malta” haha stackars folk som heter sånt nu

Comments are closed.