godmorgon från frukostbloggen

aaaaaaaaaaaah har inge lypsyl så jag är tvungen att använda ett läppglans jag fick på en releasefest för typ en dammsugarpåse 45 år sedan. kul att ha det ute på stan, “hej hej jag heter bobby ondunchy”. i dag ska jag till banken och fixa ett bankgirokonto. alla gamla har typ “fina kläder” på banken?? sedan ska jag handla en vinterjacka. min förra vinterjacka som jag köpte för en förmögenhet 2008 SPRACK eftersom jag var för fet för den, en knapp ba plopp, usch som att jag vore kalle anka. dumma ankan som går runt och misslyckas hela tiden. har fortfarande “sladder” på magen trots min diet, så sur… sommaren är dock långt borta! ska ha denna stil i sommar: hynda. sitter och skrattar åt hur dåligt windows e?? alltid så här: laddar hem en fil, typ en normal fil… så klickar jag på den och äckel allergi windows skriker “DING!! tyvärr, jag förstår ingenting nu!” och: det sjuka i att man inte får word och excel för all livstid som tack för att man ens installerar windows?

här kommer en fredagslåt för Inre Lugn och Styrka Yaki-Da – I Saw You Dancing

Comments are closed.