jag har börjat skriva noveller!

här kommer en novell om mamma TESSO

det är vinter och mamma TESSO rockar med huvudet i badrummet till tonerna av popmusik. hon sprutar spray i håret och sätter 2 guldclips i öronen. drrrring! telefonen ringer. dottern svarar medan TESSO glider i sina 2-centimeters, röda taxklackar och börjar måla läpparna i en syndigt gul nyans. “morsan ska faan ha kul ikväll!” skriker mamma tesso i samma stund som dottern kommer in med telefonen i badrummet och suckar tungt: “det är till dig”. mamma tesso fattar den rosa telefonen och fingrar korkskruvssladden mellan sina röda sexnaglar, lacket kommer från en liten reakorg på ICA och det heter “red apple”. “hallå!” säger mamma tesso. “hej, gumman, det är desiry”. tesso tar en sipp av det iskalla vinet och råkar fjärta när balansen för en kort stund sviktar och foten hamnar snett. “hej desiry! du ska ge mig din mobil! hinner inte förklara men möt mig utanför parken, vid rosenstatyn om 16 minuter”. klick, tesso slänger på luren och skrattar. “rätt åt henne, nu kommer hon stå där och vänta på en tesso som inte kommer. hon kommer vara “rädd” eftersom jag drog till med det där dramatiska med mobilen och hon kommer framförallt tro att någonting har hänt mig”. mamma tesso greppar radioantennen, rätar ut den för att få bättre mottagning. utanför fönstren vilar en tung vinterdimma som försöker ta sig in i huset. tesso kastar håret bakåt och släcker ned i badrummet som nu bara är en tom struktur och musiken fortsätter spela. nu kom livet ifatt henne med en suck och tesso ångrade sitt samtal med desiry.

slut på DEL 1

6 Responses to “jag har börjat skriva noveller!”

 1. 1 Olga
  June 19th, 2011 at 19:06

  Asbra!!!!!!

 2. 2 Anonymous
  June 19th, 2011 at 21:04

  undra vad som händer sen!!!!

 3. 3 mattias
  June 20th, 2011 at 15:11

  väntar med spänning…

 4. 4 Marielle
  June 20th, 2011 at 21:25

  Detta är kvalité! I klass med Kapitel1:s bästa verk!

 5. 5 graciös
  June 22nd, 2011 at 16:40

  hahahha bäst

 6. 6 Champagne
  June 26th, 2011 at 17:48

  Längtar efter fortsättningen to the extreeemee!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80