shoppa e kul igen

yes! *gör med armen som jag drar i en lokvissla* nu har jag äntligen pengar igen! puh, trodde allt var förlorat men lyckades med “en grej” som ordnade allt. vi sparar det till min självbiografi…

måste shoppa detta:

– skarvsladdar. hahahah detta e jag när jag ska reda ut en sladdhärva för att komma åt en specifik sladd: rycker i sladden, nähä oj det fungerade inte? rycker hårdare och typ hela lägenheten ramlar ner??

– en svart kostym för anorektiker. luft får inte existera innanför varken kavaj eller byxor. vakuumförpackad kroppsstrumpa? hmm jobbigt bara med förvaring av skit jag vanligen har i fickor, dvs telefon, cigg, tuggummin, kort, kontanter, leg, ca tusen vipkort, heroin mm, väska känns ju så allergiskt? å andra sidan: vad som helst är nästan bättre än en bucklig silhuett

– “viktiga pärmar”, åhhh växte upp bland viktiga pärmar som jag absolut inte fick bläddra i. nu ska jag så ha det hemma! saknar ibland att va barn och att va hemma :(

Comments are closed.