dumma pippi på äventyr

skräckfilmen i går. klockan är kvart över sent och det rasslar till från dörren som att någon pillar med låset. eftersom jag tappat bort x antal nycklar förutsätter jag givetvis det värsta, rusar ut i hallen och kollar ut genom kikhålet: helt svart, som att någon HÅLLER HANDEN FÖR. jag kan knappt andas. rusar in på toaletten och låser? nej idiot, ut, du måste ha telefonen, ut på balkongen! sagt och gjort, rusar ut på balkongen med telefonen och glor in genom fönstret mot hallen som en rådvill höna i ca 7 minuter för att sedan våga mig in i lägenheten igen. kollar ut genom kikhålet igen och det är fortfarande helt svart, öppnar dörren och välkomnas av ett nedsläckt trapphus. suck, Dumma Pippi får alltså stänga igen dörren med en tung suck :(

tvättar lakan eftersom jag tydligen pissade ned sängen i helgen, det var första gången sedan jag var 3 år gammal.

har 2 knullappar nu. grindr och planet romeo där den senare är sååå 90-tal. meddelandesignalen är en gammal telefon som ringer i kvaliteten 48 kbps à la windows 95 och alla är jättekåta och vill ses. haha offer, ofta man vill ses?? ofta man ens vill chatta? ew.. har blockat så många på grindr nu att jag typ får in människor från kiruna?? jag har dessutom börjat kalla grindr dwarfr eftersom medellängden e 155cm? som presentationstext har jag skrivit “söker akademiker m stora kukar” och alla ba bombar mig med meddelanden som “VILKA HÖGA KRAV DU HAR!!!!!”. ursäkta?? 1/3 av sveriges befolkning är väl akademiker lr? och typ 50% har väl större snopp än typ 18cm? helt rimliga krav tycker jag. nu kanske ni undrar varför jag har dessa appar när jag typ e homofob? för att det är så himla kul att kolla på folk. älskar det

ok, nu måste jag återgå till arbetet “gå mellan 2 datorer” puss hej

Comments are closed.