deer stop

jag började tänka på det här med att suga av killar *vild carry*. jag har verkligen aldrig fått ut någonting av det, det är ju trist. förut försökte jag lura mig själv att det var kul att höra: “GUU va duktig du är på att suga kuk” efteråt, alltså, de kunde lika gärna sagt “rörra” (ett ord jag bara hittade på nu). såklart man är duktig att suga kuk när man bara sväljer hela könet och väntar på att allt ska vara över, så man kan åka hem och blogga.

sen finns ju kroppskontakt också, en annan aspekt av sex. det är väl kul när dopaminer utsöndras, trots att jag föredrar just kroppskontakten med kvinnor, under premissen att det är “kul” med kvinnor” med… män *skriker och rodnar* känns det äckligt! jag festar och knullar med killar! jag myser inte med killar *rodnar mer och börjar svim…

hejdå!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80