i grotan

orkar ej skriva normalt pga 12 hjärncell kvar ska skriva som grott människa.

dana hemma från berlin med sprit. emma, valter, så kom jag. drack spriten. iskall vintercava i väskan. det blev snack om snoppar. det va en låt på stereon som hämtad från telefonsexkö och emmas röst på det som sa “hur är era snoppar killar”. eller motsvarande. taxi till kåken. mer ner i halsen och sen east, va hände där? spybar. outhärdligt full, jag såg 5 av allt. det är coolt att supa och röka. kommer hem och går på toaletten. då händer detta: allt blir svart. vaknar av intensiv smärta i ryggen. hoppsan, ryggen va visst mot nåt hett rör?? gigantisk varfylld blåsa på ryggen. blöder från ögonbrynet, stor bula i dumma pannan och… revbenet e paj. får för mig att 4-5 människor jag hatar är i min lägenhet och går ut i köket och insikten slår mig: det är ingen här. svimmar igen i sängen och vaknar med smärta överallt. hela ansiktet, försöker sätta på fuktkräm. skriker. nu lyssnar jag på burt bacharach och ska ut. någonting på sture lisa ville gå på. försöker sätta på byxor.. svarta, tighta. dragkedjan i gylfen åker ner. en nyckelring får det bli. såååå… har firma nu så nu kan jag svara “egenföretagare” när folk frågar va man “gör”. puh.. sexigt att va det, blir k*t av att säga det. ska registrera firmanamnet “lush languishing” eller nåt annat snyggt. älskar snyggt. nu måste jag stryka skjortan. killar med skrynkliga skjortor? get a fucking tan

Comments are closed.