run away

hej dagboken… håller på att leta killar på nätet som vill bli misshandlade, förnedrade, spottade på och dylikt i utbyte mot flis. tänker verkligen INTE pippa med nollorna utan bara vara riktigt jävla elak mot dem. jag har en på g som jag använt förut som “är schysst” men han är endast intresserad av piss och skit och jag orkar inte gå den vägen. sitta och skita på någon stolle med vigselring och typ nån teckning från “fanny 6 år” i handskfacket i mercedesen, nä där går gränsen asså. jag tror dock att många förnedringssökande män skulle bli besvikna på mig eftersom jag inte e någon orakad dräng med basröst som stinker whiskey liksom, vilket e synd men skam den som ger sig. which fucking reminds me, snart MÅSTE jag börja träna inför sommaren! mitt mål är fyrkantiga sköna tissar, hårda som cement som ämnade för slowmotionscener nära vatten. men om jag känner mig själv rätt kommer jag sitta i baren fram tills juni och sen…. kommer jag fortsätta sitta där resten av sommaren. december du hemska uppfinning… vi är i mitten av skiten. lika lång tid avverkad, lika lång tid kvar. godnatt

Comments are closed.