city shopping cafe olét

hej alla kex! jag klev precis upp och nu stundar en dag av inspirerande föreläsningar och studier. men först, en banan ;)

ok.. denna club subb har ju inte sovit mer än 4 timmar och jag hatar skolan! först ska man göra läxor, sedan, ja sedan ska man åka dit och jag känner ca ingen i min klass. vilken skräckfilm det vore om jag snackade med people i skolan. god, and the weekend is over, the club is closed och i lördags drack jag 1 flaska cava utan att känna någonting i kroppen. jag borde skaffa en hobby förutom det man tömmer ned i halsen? och då menar jag inte sperma ;) i lördags hade jag en sexig kort klänning och röda stay upps.. haha näää. gud jag hatar såna som är besatta i sex. och det här kanske kommer som en överraskning, men man kan prata mycket om sex utan att vara besatt i den rent fysiska aspecten av det #TScandra

hahaa jag måste visa några kul bilder från helgens city life:

2 Responses to “city shopping cafe olét”

  1. 1 villig_tjej
    November 25th, 2010 at 13:15

    :)))))

  2. 2 Bea
    December 5th, 2010 at 13:43

    Den sista bilden är obetalbar!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80