want to feel the illusion, the confusion

vet ni!!!!!!!!!!!!!

alldeles nyss var jag ute på balkongen med en god cigarett som sällskap! några fyllon stod nere vid busshållplatsen och gastade och en av dem letade sig fram till platsen under min balkong. efter några sekunder kunde jag höra det välbekanta ljudet av en gul stråle möta höstlöven och riktigt se framför mig hur det romantiskt ångade upp från urinen. sedan… la fyllot av två stygga brakskitar i rad! hahahaha. det var dagens händelse det. alla visor hemifrån bygden handlade om fyllon som vinglade runt på gator i regnet. ibland på nätterna när jag gick hem från discon tänkte jag typ “oooh om jag hade varit full skulle jag kunna vara det fyllot i visan” så blev det förbjuden “vuxen” stämning, hehe. sedan somnade jag tryggt i mitt rum med gula tapeter och mörkblå “designglasflaskor” på en… ergonomisk kudde! gula och jättehårda och eftersom obekvämlighet prioriterades i min familj fanns bara såna i sängarna. duntäcke var även det förbjudet. ribbotten, smaka på ordet? tror att jag av den anledningen inte ställer krav på miljöer överhuvud. gud vilken ärkeallergiker prinsessan på ärten va? fick ont i rygen av en ÄRTA!!! hahahaha. ok, recension av andra sagor:

guldlock? hmmm, va va det nu igen. en flicka går hem till björnar och förstör i deras hus? uuuh, jätteobehaglig saga. tror till och med björnarna kommer hem medan hon går lös där inne men att de till en början “går om varandra”. hon använder deras bestick och prövar deras kläder. nä jag skulle bli jätteledsen om någon gjorde så hemma hos mig, det skulle kännas som ett intrång. vad finns det mer för björnsagor? den om 3 jättestora björnkvinnor som prövade kläder i olika färger, haha nä nu minns jag någonting helt fel. nån porrfilm/dröm typ.. hahaha skriker av skratt av den sagan “det va en gång 3 jättestora björnkvinnor…”

robin hood? hmmmm det va en räv som hade en tjock vän.. stal från rika gjorde han också. blev rädd och skärrad av sagan men minns dock att jag brukade tycka räven va “sexig i ansiktet” :(

askungen – den handlade om en blonde flicka som blev inlåst i slottet efter 12 på natten. sedan hittade en kille hennes sko som var genomskinlig och därefter blev de ihop. eller var det hon som ba “vad är väl en bal på slottet” och hängde med råtter och va kläddesigner? låter som sthlm city… varför fick hon inte gå på balen? många frågor, få svar men jag gillar sagan eftersom det låter så snyggt med en glassko.

törnrosa – nu närmar vi oss kvalitet. nån brud somnar och vaknar så är en kille där, slut. 100% bra saga.

jack och bönstjälken – dålig saga om nån allergisk pojke som ser en bönstjälk och börjar klättra till en jätte i himlen. vem gör ens d?

hans och greta – 2 st mulliga barn går och äter på en häxas hus, sedan är de i ugnen och gör nåt där. mycket dialog i den sagan, riktigt tråkigt. ok, kommer ej på fler sagokaraktärer. däremot kom jag att tänka på barnvisor, också såååå dåliga. som den: “hej och hå hej och hå nu ska karusellen gå hahaha nu går det så bra”, skitdålig text? va fan menar människan? melodin är inte heller bra. eller den om att “tvätta ris” eller va det nu e. skön psykotisk vibb not. “räven raskar över isen”. man ba jaha? tack för info.. ska jag sova nu kanske? i min 400kr IKEA 90-säng med ribbotten och hård madrass. vill dock läsa om smaragder, eller tänka på smaragder eller bara i allmänhet på ädelstenar först. det fanns en liten stenaffär i min hemstad där vi äkta häxor kunde köpa stenar för olika ändamål. minns att hon som ägde affären var en superhäxa och levererade visdomsord i linje med: “stenarna hittar Dig när du behöver dem”. shoppade som fan där, äh godnatt

Comments are closed.