skulle rasta en hund “diskret”. ser såna vaggande cylindrar komma med röntgenögon, dyker in på en cykelväg, nästa hot: en storfamilj. vänder, möter en tant “hon vill inte springa och nafsa lite på kaninen där borta? :)” jaa du inte fan vet jag men intressant du sett djuret i 3 sekunder och redan “hunnit titta efter penis” u fucking zoo perv. skönt det iaf finns ett trick utifall man vill bli dyrkad av infertila cylindrar m diabetes typ 5 och knottriga armar: rasta hundar <3

ok elakt men har genom livet blivit så passivt nedtryckt av dessa inkvisitorer (uppvuxen på det suraste landet). dom står alltid och blänger om man får bra på prov, är väluppfostrad eller har fina kläder. “jag ska också ha” så försöker dom hitta på fake grejer för att “oxo få” i stället för att fråga sig varför in the first place. ew dom e typ såna som “tänker med k*ken”, våldtäktsman aura i relation till förgängliga saker

ok *återgår till the secret*

har haft en underbar dag i skolan med franska infinitiv – det värsta jag vet :) tänker alltid öööuh gud jag fattar INGENTING det är kört, jag blir hemlös, schäfer och cock ring.. *ser hur jag ligger i ett sopberg, 2 pluggar inne med chem i armen och häver ur mig slumpmässiga gutturala läten*
sen sover jag och när jag vaknar är det ba “men det här var ju inte så farligt” cue tröstande känsla, omplåstrad och vill mysa, kanske med en öl i skenet av de levande ljusen :) sen PANG kommer kallduschen, det mörkaste suget i magen och det dags att vältra sig i sopberget igen <3 jaja, livet är en dans utan trosor bara att njuuuuta me rosor :)

måste bara meditera kring vad cock ring e. en gång hade en chem tillverkat ett eget litet band så det va som en rosett som “höll godsakerna på plats” och dom såg ut.. som.. den lilla blå leksakselefanten pellefant.. nej jag kan inte ens

längtar så till i sommar då jag och en väninna ska hänga “ett rött band” på grinden till hennes kolonilott för det betyder tydligen att man vill ha grupp sex?

Comments are closed.