4 minutes

suttit med bildjournalistikens anspråk på realism hela dagen. ikväll hade vi tänkt kasta drinkar på killar i gubbrummet. min kille vill väl på G först, men fan, jag pallar inte gå omkring och vara rädd för att han ska ramla ned i nåt skrev hela tiden. åååååh, hatar idioter som tar på sig tantsmycken, om “minnesberlock från farmor”. ett tjog körtjejer hade såna i går. apropå “farmor” så hörde jag någon tjej på tbanan som ba “min farmor är jätterolig, en gång när vi skulle äta ris sa hon: ‘det här var väl ingen ordentlig mat det eller, det ska va potäter HAHAHAH”. folk som tycker det är roligt när deras mor och farföräldrar är smått burleska… det är liksom JA? svårt att sätta emot någon putslustig historia om mommes goda plättar som hon kallar “nuttisar” när min farmor dagligen vill skära av sig fittjäveln pga kronisk urinvägsinfektion. eller som när hon ropade till sin gravt alkoholiserade gubbe, när han dallerhänt rafsade nere i köket efter papper: “jag kan torka upp satsen åt dig ja’!” han hade verkligen saggat ned gölve framför teven, hon var van.

guuu vad madonnas nya är bra.

guuuuuuuuu, har inga kläder här. tur att man inte t ex är kort eller fet. puuh.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80