fallen from stars that lit my horizon

slussen 21:04. upplever en stark frustration, sen när har sann överklass handlat om någonting annat än att göra precis vad som helst och samtidigt inte bry sig om konsekvenserna!!!!!! däri vilar privilegiet. att inte behöva bry sig, om någonting och därmed inte va dömande? romantiserar inte det eller nåt. blev bara irriterad på en pisskärring på överklasslajv som fnös åt mig när jag plockade upp min cigg från backen :( hade tydligen lagt den där.

gårdagen: jag och danne var hemma hos adam på bib. jag drack 2 glas och blev full?  sen ba “vi drar till kb!!!!” som i kolingsborg. jag älskar kolingsborg. följande utspelade sig:

– lantisbrud a la molly sanden går upp på scenen vilket startar ett kedjedrev och plötsligt står ca alla på scenen?? även människor som inte har kb som sista utpost utan som rört sig uppåt och skaffat sig ironisk relation till anton ewald på vägen typ. suck. till slut kommer en vakt och knuffar ner alla igen. ursäkta? finns en scen måste den få nyttjas för underhållning? sjuka sverige.

– rökrutan va en trollborg. skojar ej, saker välte, folk klädde av sig, hoppade runt och skrek. vi stod där lätt skärrade och ba “va händer?!”. jag är liksom van vid ub där varenda steg är performance och ingen pratar, “förutom i övre baren då”, haha. jag känner mig som en cool elak tjej på högstadiet nu som har koll på ALLA affärer i gallerian *tänder en cigg*

ub dit vi för övrigt åkte sen där lilla jag köpte kvällens första öl. eftersom jag inte klarar av att vara på ett ställe mer än en timme drog vi till spy via taxi -107,5 på radion, kan du höja? och jag gjorde mitt första wine-klipp. blir dock sinnessjukt stressad av wine eftersom det är ljud? jag ba infomation overload, cannot compute. va hää…

spy va som vanligt, de spela en daft punk-låt, minns inte vilken. säkert den one more time *flash indierave 2006* MINNS NI INDIERAVE PÅ STRAND??? och dramat i deras gästbok när en tjej hade setts gråta på dansgolvet pga musiken och sen hade gått hem, man ba… kan man verkligen vara så unikt skadad. var va jag?? daft punk, älskar bara deras lugna låtar samt digital love. gillar inte deras… ackord.. när det blir fransk lounge.

sen, klockan 04: jag och danne går till berns och sätter oss på en högtalare

vi måste även prata om att skunk har återuppstått!!!!! reggade mig direkt, ååååh jag kan andas ut. skönt att bara skriva för främlingar/utvalda vänner så man kan trashtalka hela fucking stan och skriva om alla man legat med och alla killar man e kära i, hehe. ses aldrig där med andra ord

gott kaffe jag har nu i kåta koppen, eftersom jag konsumerade alkoholmängder i går motsvarande 1 flaska vin vaknade jag upp med lite huvudvärk som lade sig efter 1 timme, helt ångestfri!!!! att leva kan vara så här enkelt!

undra vilket skivnamn som är finast

a thousand leaves (sy)

eller

1000 hurts (shellac)

båda stämmer ju

avslutningsvis: the it-factor ikväll på UB?? gumm4n, donna scam, body? på samma gång!!! AAAAAAAAAAAAH

Comments are closed.