hu

vaknade en halvtimme med gårdagens gin i strupen innan jag satt på humorgalan iförd lökdoftande tenniströja. vi hade fribijetter och bra seats. man kunde se alla som dragit på sig glittriga konststycken med urrigning ned på rygga och klassisk åhlens-ödlesminkning, för att stå pall för strålkastarljuset. riktigt högt aktade människor i mediesverige var där, typ adam alsing och han, “morgan “med rött könshår. fransk fulhumor kommer inte ens nära den svenska motsvarigheten. dock fanns en rolig sketch, lösryckt ur sitt sammanhang förstås. när agneta sjödin “grattis du har vunnit smådjur till hela familjen”.

nu: isvatten och en marlboro ute i dimman. rehab.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80