heeeej

usch, i somras macthade jag lackskor och typ knästrumpor med shorts som skulle få jordan att rodna. ni kan ju tänka er att folk hostade upp linsröran på söder där uniformen är oavsett väder, illasittande, “stora” plagg. först uppe vid gärdet mötte jag en tjej som gick och sörpla i sig slush ur litermugg. hon förstod mig!! mmm, tänk slafsig, söt cola, is — sitter som gjutet bak i surhöle (uppe i gommen). här där jag bor, söder om söder om jävla norrköping blir man i praktiskt taget lynchad på perrongen bara man klipper naglarna.

fan vad jag hatar

– äckelgubbar
– att jag fått en underhudsfinne på ögonbrynet där huden är så tunn att det gör ont bara jag vidrör med tröjärmen
– börsen som bara går ner? hur svårt kan det vara, vänd!!!
– alla som försöker med nåt skinheadmode
– alla grannar som bara finns

bra musik:

weezer – smile

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80