helloween

är det halloween i morgon? wow, ska fira det med att gå till min psykolog iklädd häxans svarta peruk, hatt och väl där bara “tjena läget” *död blick* sedan rusa runt längs hornsgatan och vet ni vad mina små änglar? under min svarta långkjol har jag en bikupa som jag visar för sporadiskt utvalda barn :D usch, var det inte så när man var liten. typ en “trollkarl” som uppträdde för barnen på premisserna att det verkligen var en Vanlig Trollkarl som sedan visade sig vara nån urspårad performanceartist? har minst 4 sådana upplevelser eftersom jag som barn ofta var verksam inom konturlösa kulturmiljöer, ofta förlagda till k-märkta gårdar med verksamhetsinriktningar som hantverk, konferens, workshops och “klubbar”. minns en trollkarl som hade en kappa som han sedan öppnade, så var han naken under o sen tände han eld på sitt könshår :( skrek rätt ut. men men. jag älskar halloween eftersom asfalten är i 1020 HD och ibland om man har tur rullar en dimma in över stan. bara för att reda ut det här once and for all för alla er eventalkisar kommer här en lathund över allahelgoween (en period jag hädanefter tycker vi kallar “GROWANE” som en hyllning till den nya satc-karaktären):

HALLOWEEN: ONSDAG
ALLHELGONADAGEN: TORSDAG
ALLA HELGONS DAG: LÖRDAG

i ännu mer förenklad version: ONS – SÖN = full som en kåt hexa

då var det utrett. vad ska jag blogga om mer? känns som min kropp ruttnar inifrån men men, är redan genomrutten så att försök du kropp. drömmer unikt vidriga drömmar, t.ex. att om man håller ett förstoringsglas mot porerna kan man se genom huden och skymta “spegelhuden”, som består av tusen svarta hål som man ska sammankoppla i figurer med en bläckpenna. uuuuuh

Comments are closed.