uuuuuh

hööööööööööööööööööööööö

kan tänka i ca en stavelse, så outhärdligt bakfull att jag nog är nära döden, men men, bara att ta en vatten och glida in i någon annan skön stämning. helgen va kaos. hade premiär för boychild och vet ni att en patron helium räcker till typ 10 ballonger? så sjukt. jag och adam blåste upp 50 ballonger manuellt och sedan djade vi 22-05. jag träffa min favoritartist np uppe i klubben och festade med honom så nu saknar jag helt riktning i livet. lindsay lohan nästa? vaknade 19 dagen därpå av ett sms från masha i vilket hon bjöd in till utflyttningsfest i skrapan. ville så gärna åka dit så jag ba “nä, nu skiter jag i allt”, knäckte en bärs och tog på mig nåt från golvet. detta e slutet på en era! så mycket har utspelat sig i skrapan. sedan skulle man göra någonting med klockan men jag fattade inte vad. hoppade in i en taxi och drog runt runt runt i stan innan jag hoppade av i skanstull och hoppade på tbanan hem. tror jag hade delirium eller nåt eftersom jag inte förstod var jag skulle, haha. bara dirigerade chauffören från skrapan till stureplan och tillbaka medan jag lyssnade på musik och speglade mig i instagram. gud jag är sjuk? ok jag måste dricka allergikersoda direkt från kranen nu dvs “vatten”, hej dååå

Comments are closed.