tung forskning

jag tycker ju som bekant att nästan alla kända killar är snygga. alltså, det är inte ens roligt. det är ren terror att vara besatt av hollywood. jag har mer utförligt behandlat ämnet killars utseenden i min avhandling som snart är ute i tryck. syftet med avhandlingen är att fördjupa min kunskap i vad jag attraheras av och varför. jag har använt dekonstruktivism och fenomenologi som huvudsakliga teoretiska perspektiv och ostrukturerade intervjuer med undertecknad som metod. analysen är tematiskt strukturerad och intentionen är att fucking dekonstruera identiteten. nu tänker jag kortfattat redogöra för killarna som tillföll “kluster A” i analysen, dvs “killar som hämtar saker åt en”.

vi börjar med mickey rourke ca 1980-någonting

en cigarett är alltid gott, eller hur? micky skulle garanterat bjuda på en cigg om man frågade. av bilden att döma verkar hans intressen vara att kasta ängladun i högar och skratta. aldrig sett en bok, aldrig nitat någon, sökte troligen brevvänner i kp och är 110% djurvän

ok, nu går vi på nästa som heter “den från six feet under”:

den här.. han skulle vekligen hämta saker åt en. “kan du gå och hämta colan i köket, ge mig telefonen, en cigg, koka kaffe och sen färgkoordinera olika sorters deodoranter?”. den bara rusar och gör allt, så snäll verkligen. tänker senior business development manager i houson 1992, 110% omskuren

här kommer kille nr 3: mr darcy från bridget jones

på hösten kan man gå ute i jacka och ha perfekt tjockt manligt hår. min nästa studie, som rör den starka korrelationen mellan testosteron och hårtäthet (r=0,8) hos män kommer få några “stolta” att sätta i halsen men så är det bara. jag har forskat och ser här i mina papper att det finns ett positivt samband mellan manlighet och tjockt hår, höga kindben och stora kukar. ok, bridget jones pojkvän i alla fall, här i lite “tuff” version. han kanske ser ut att va redo för sex här, men nej, han uttrycker bara en lust efter att hämta upp mig och sen lyssna på mig när jag pratar goja i bilen! så snäll verkligen. nu går vi vidare med kyle machclahchchcan som var agent i twin peaks:

den här är ju expert på att veta var saker ligger. när jag frågar: “var la jag min bok” svarar den: “boken falska änglar ligger på fjärde hyllan i det näst högra köksskåpet” och sedan bjuder han ut mig på middag, bio och en vodka tonic! köper garanterat “1 röd ros” på alla hjärtans dag och svettas aldrig, existerar enbart när det regnar i ensam ung kvinna söker-miljöer… tänk new york 1992, tunga portar och trenchcoats

och det var allt för denna gång! i nästa avsnitt av killguiden med festa mysa maila bekantar vi oss med kluster b

Comments are closed.