This will hurt

hej och välkommen till min måndag!

vad har lilla jag gjort i dag då? jo, jag gick på hemligt möte i city och sedan gick jag till banken där jag plockade ut min döda farfars skatteåterbäring som jag hade tänkt investera i kemtvätt och gin. bargarderoben här hemma behöver fräschas upp med lite pirriga drycker och när jag väl är igång, varför inte bara kasta alla pengar åt helvete och dö? hahahaha. kollade på closer i går.. den är som BD, axe africa och L1 ultra blonde dvs för mig en helt okränkbar produkt, av nostalgiska skäl. omslaget: 4 skådisar pre-förfall. att man växt upp med jude law och sedan växt upp lite mer med hans förfall? att bildgoogla den tågolyckan nu är ju lika otäckt som ljudet av när en schampooflaska träffar badkaret.det är en av anledningarna till varför jag inte tycker om att duscha, saker välter och den där slangen är opålitlig och sedan jag virade en halogenlampa runt duschdraperistången (säkert “jättefarligt” enligt nån allergiker men who the fuck cares) så har jag mer och mer börjat lägga märke till hur kropp och ansikte egentligen ser ut… så nu går jag på toaletten i totalt mörker. mardrömmen vore att sätta sig på toaletten och mötas av knän. ååååh och jag har dessutom mot bakgrund av mitt förfall förkovrat mig i socialites och vill så uppnå det innan 2015. inte en sån som hostar benefits, nej, absolut inte. en cool. vad som skiljer random festande småfolk från en äkta it-socialite är old money och connections in europe och det känns bara så rätt om jag ska vara ärlig.

notiser:

– en utan bild skrev på grindr att den kunde se mig

– någonting skorrar här ute om nätterna och apokalypsen har just inletts, man känner det i marken. alltid när jag bär på känslan av att “när som helst nu exploderar handgranaten jag svalde” händer någonting fruktansvärt inom loppet av några månader

– jag måste växla till kirurgi nu och fixa öronen för gott eftersom jag får stora lymfknutor i nacken av locklite superlim. det=inte fint

ses i baren! pussss

Comments are closed.