en dröm

hej hej! jag mår lite bättre i dag! drömde världens bästa dröm. jag dog och kom till andra sidan och den var precis som första sidan och man kunde göra precis vad man ville utan att lämna spår. jag och mina kompisar satt i ett hotellrum och ba “ska vi lyssna på bandare, röka och dricka någon god dricka?”. sedan om man tog på sig glasögon kunde man se hur allt såg ut från perspektivet “första sidan” och varken vi, bandaren, drickorna eller askfaten kunde urskiljas! allt var dessutom gråare, medan andra sidan var ett enda utdraget töcken av guld och rosa. så slutade drömmen där. jag är helt övertygad om att andra sidan är som första sidan, men man syns inte och kan göra precis vad man vill. ingenting gör ont heller.

här kommer en vemodig fredagslåt som för tankarna till iskall cider och killar på sommaren för att fira det:

Neil Smith – Help Me Through The Summer – Original 12inch Vocal Version

 

Comments are closed.