bleach

hey sexy

vet du vad jag har gjort i dag? jag har läst serietidningar (se nedan). kalle anka hittar alltid en lampa med ande som uppfyller 3 önskningar. när jag var ung brukade jag tänka “hmmm vad hade jag själv önskat”. en önskning var att kunna förvandla killar till dockor. riktiga jävla dräglande kollin och sedan släpa hem och knulla dem. välja en ny varje dag, sedan slänga ut dem i skogen. jag kunde se nån snygg kille på stan och då brukade jag tänka: “aaah han ska jag göra den grejen med”. önskning nummer 2 handlade inte om pengar, jag betalade förmögenhetsskatt när jag var 12 så jag hade inget behov av pengar, nä, önskning nummer 2 handlade om skönhet. jag önskade att mina virvlar skulle försvinna ur håret. jag kunde aldrig ha en sån korrekt tintinfrisyr utan att den delade sig och höll på, därför slutade morgnarna ofta med att jag var alldeles röd i pannan efter allt hårvax som runnit ned och på vissa ställen sved pannan extra mycket eftersom det var finnar där. önskning nummer 3 var att en blixt skulle bleka mina tänder. det var en våt dröm. att prata i tel och samtidigt spegla sig i hallspegeln under ett åskväder. så kommer en blixt som magiskt färdas genom telefonjacket, upp till luren jag håller i för att sedan spruta ut över tänderna i munnen. när jag sedan, lätt skärrad, kollar upp är tänderna neonvita och jag måste lägga på luren eftersom tänderna är så vackra. vem jag pratar med vet ingen

Comments are closed.