nä nä nä

ok… åkte till skolan för att hämta ut en gammal tenta, har aldrig behövt tentalapp förut och när jag står i expeditionen ber betjänten om lapp. jag ba “har ingen sån tyvärr” varpå den börjar skrika och spotta så saliven flyger genom hela rummet. MAN MÅSTE HA LAPPEN MAN FÅR PÅ TENTA!!!! jag ba.. men mitt nummer var 17, här är leg..? den ger mig tentan och fnyser?! och jag står där, niger eller motsvarande och skuttar sedan ut från receptionen av lycka.

2011 – spikmattans år. det är alltså slut på att vara en fucking jävla dörrmatta

*öppnar skumpan*

3 Responses to “nä nä nä”

 1. 1 villig_tjej
  February 6th, 2011 at 17:04

  “2011 – spikmattans år. det är alltså slut på att vara en fucking jävla dörrmatta” hahahahahahahaaaa

 2. 2 villig_tjej
  February 6th, 2011 at 17:04

  “2011 – spikmattans år. det är alltså slut på att vara en fucking jävla dörrmatta” *genius* :DDD

 3. 3 L
  February 10th, 2011 at 16:48

  Kör bah

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80