hej

köpte ett till påslakanset idag. blev rejält deprimerad och då faller det sig naturligt att valsa in på åhléns och köpa saker som blir varma och väldoftande efter 2 liter mjukmedel och tusentals varv i torktumlaren *äcklig* jag åkte andfådd över gullmarsbron, såg i berget av bruna träd ett tunnsått, ensamt, ljusljusljusgrönt bladverk som såg så gott ut. ville äta upp — tunnsådd melon. det var våren som kom, en kort sväng. minns i somras när jag inte druckit vatten på 8h, bakfull och tannat i tanto hela dagen, så stod jag på perrongen med vinden i håret, blickade ut över hammarby sjöstad och blev… ännu mer törstig. när vinden blåser i gommen, gött.

anyhow, i går gick jag och tog en “tisdagsöl” med marianne och hennes kille på indigo. skvallrade. gud vad packad jag blev. sen åkte vill till east och pratade schubert. jag tog en taxi hem till J och skulle crasha omkring 03, så… låg idol-tamela och sov där!!! hahahaha

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80