blogg city

hej och välkommen till mobilmaffian kaffe drickar-affär ;)

näääää, vad tråkig jag e… har beställt en ny iphone (nr 3 år 2012) och sitter med en god kaffe vid “blogg-city” i köket. blogg-city är en amerikansk köksbänk anno 1963 med ljusslingor, garderbosblommor och speglar där jag inte direkt tillreder mat eller bakar, utan helt enkelt “gör internet” från. det känns som att jag alltid försöker införliva affär i allt jag gör nuförtiden. välkomna till min affär ;)

nu kanske ni undrar varför jag har beställt en ny mobil. så här var det:

det är fredag *växlar tempus för mer action* och jag och danne går upp från tunnlebanan mot högalidsgatan. klockan är 3 och vi är på väg till en efterfest utan cigaretter. vi möter 2 killar som börjar “äckla sig” (här sviktar mitt minne, det kanske var vi som äcklade oss mot dem? haha) och vi frågar dem efter cigg i förbifarten. sedan går vi 5 meter, ska ta upp våra telefoner och… telefonerna är borta??? BÅDA VÅRA TELEFONER!!!!!!!! vi vänder oss om och killarna är spårlöst försvunna. de har alltså varit nere i båda våra bakfickor och “shoppat”. och visst, det kanske e dumt att ha nallen i bakfickan men jag köper hellre en ny varannan vecka än att tvingas gå runt med den i framfickan som någon annan allergiker. nu ska jag alltså starta om med en ny mobil och kommer tvingas lägga till alla kontakter igen!!!! och mina sexiga, lätt avklädda bilder jag sparat för en regning dag på instagram är försvunna!!!!!!! mina listor sedan? fucking mardröm om “listan” t.ex. publiceras på internet, den som heter skärgårdsbröllop juni 2013 där jag veckovis omsorgsfullt betygsatt och rangordnat kandidater. poor fucking me. men ok, bara att bita ihop och stöldanmäla, ringa försäkringsbolag och spärra saker zzzz vill så ha en assistent som gör detta åt mig. stöldanmäler aldrig något av ren lathet. ok, blir lite snurrig av detta sköna kaffe känner jag. men men, en jätterolig helg i övrigt. har festat som en dödsdömd. jag och anna b invigde bland annat hösten med färgkontoretfesten där det spelades extrem hård gabber/happy hardcore med ett bpm som synkroniserades med mina hjärtslag. det rusade ända till förmiddagen då jag vaknade av att solfan lyste rätt i ansiktet på mig :( nu måste jag rota efter iphonekartonger och IMEInr inne på “lagret”

ses

Comments are closed.