Leaning over me, he was trying to explain the laws of geometry

gud, nu banne mig tar jag 4 glas vin. jag har “transkriberat” en “ostrukturerad intervju” och haft värk i kroppen hela dagen. måste vara i klimakteriet. har dock inte haft bekväma kläder utan kyliga, trånga jeans, en nackknäckarkofta och våta strumpor. orka vara ful framför datorn!!!

mitt liv är så ööööuuurgh, det enda jag gör: pluggar. men jag ser en ljusning långt uppe i rövskåran, när min pv får pengar åker vi typ till hawaii. resmål jag inte ens överväger: ironisk charterresa, kryssningar etc. vill åka till ushuaia, eller till wien där jag vill stå på en gata om ha ont i magen, röka och svettas i regnet. nu somnar jag, hej.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80