lilla fjädern…

ok, nu har jag gjort sänggrejen… dvs tagit på mig Svarta Raff-setet, sprattlat runt i min Rosa säng och dragit en fjäder över puppan.. skoja hahaha, nä jag har bäddat om. gud, jag mår så himla bra av att bädda om. att bädda om är en själarening. det rinner ju ur kroppen när man sover?? veckans cigaretter sätter sig i lakanen och helgens spritkonsumtion likaså. nu luktar det bara som när jag mosade ner ansiktet i tvättkorgen som liten. jag fick liksom inte ha katter så jag tänkte tvätten var jättemånga katter :(

gud förresten, vad typiskt av sexgotare att ha “Rosa säng”?? andra saker sexgotare har:

– “ludd” på änden av sina pennor

– verktyg, rep och ställningar som det ska va djur i fast det ändå inte är några djur där?? jättesvårt att förklara..

– ormar hemma (frivilligt)

– allt från apotekets intimhylla

som för övrigt är min nr 1 skräckavdelning på apoteket om man bortser från hyllorna “exem/allergi”. hoppar alltid längdhopp in på apoteket till resorben, för mardrömmen vore om någon ba “aah såg fmm gå mot sexhyllan på apoteket tidigare i dag.. och han såg verkligen målmedveten ut” :(

annat sexgotare gör: dricker festis

Comments are closed.