asphalt world

hej alla kåta rövar! i går gick vi först på rival, jag drack den sedvanliga spritzern för 78kr. la chapellegrejen var riktigt mastig. så många bilder, så många vinglande gamla människor. jag såg en modell som nonchalant slängde ned sitt tomma vinglas i papperskorgen. jag ba “ooooh!” så gick vårt sällskap till republik och jag blev matad tre tuggor sjötunga och festade lös på ytterligare ett glas vin. stolpade samtidigt, vid middagsbordet, upp showen, som jag äntligen fick ur världen idag! redovisningen gick bra (… tönt), dvs jag fick inte hjärnsläpp och började ba “hööru ge hit stolar men det va…” — svammel. jag svamlade alltså inte speciellt mycket.

idag tränade jag igen. så upptäckte jag att jag glömt handduken hemma. jag övervägde mellan att fråga någon i duschen “får jag törka av mig lite med din handduk eller?” alternativt i receptionen “ursäkta, har ni nån liten disktrasa bara jag kan få gnussa av det värsta med…”. men tydligen sålde de handdukar på plats. jag köpte en 40x40cm MINIMAL stjärthandduk som inte täckte “vägen runt” så jag fick halka omkring med en liten dåligt täckande lapp i duschrummet. kände mig som någon sämre variant av den där feta negern i fantomen med gult höftskynke!!! suck.

ikväll: releasefest för revl9n! jag ska ha ljusblå byxor, lilla stringen ska titta fram där bak, ler.

då jag alltid drömt om att skriva novell kommer här ett smakprov:

Min Dag på Stan

det var en gång jag. jag har köpt cointreau, ett stafli, en vas, en till vas, kakeldekor för 159kr (typiskt mig) och en usbhub.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80