inte oskuld

skriker av skratt åt en qxprofil dana hittade

“Hej, det e jag på bilden och e 94a, har aspergers och jag vet att jag inte ser ut att ha det för det syns inte och ni tycker nog inte heller att jag ser ut att vara född 94a heller för ni tycker säkert att jag e yngre men skriv om ni inte håller med. Jag är en hemligt polysexuell kille som är INTE oskuld och söker alla kön. Jag vill gärna träffa någon som vill ha barn senare.

Ni kan gärna fråga om ni vill ha min facebook och kik

Om ni vill ha min skype så finns den längre ner på sidan och du får gärna vara mullig eller fet(vilket betyder att vara fet e inget krav) och ni får gärna göda mej fet, jag har en kuk på 19 cm. Om ni har fått en flört eller en buff betyder det att du e söt/snygg eller att jag vill ha kontakt med dig.”

Comments are closed.