jovars

jag tvångshandlade en oljelampa. expediten ba “skaru inte ha lite doft olja till den härrå, vi har…” “nej, det behövs inte…” “ok, annars kan du ju alltid använda den som vanlig ljuslyk..” “mmm visst säkert” “kvitto?” jag bara gick, utan att svara på “kvitto?”

det här med att jag läser all annan litteratur förutom just den till kursen. idag övervägde jag att låna en bok med “folkhem” i titeln, vilket verkligen skulle kunna föranleda en riktig osexig läsestund. kan vi inte bara slopa alla böcker med folkhem i titeln, bokbål? vi hade “sem” idag, ruggig förkortning. ikväll ska jag dricka en flaska vin. ständigt närvarande känsla i mig: “orkar aldrig leva, får aldrig dö”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80