trosor, killar m.m

tisdagen i #svenskasexandthecity tillbringades på riche med samantha som bordsdam (sedan kom demi, men det är en annan historia). vi pratade om killar som går iklädda kläder i nyans vägdike E4an november och sedan.. sträcker de sig i affären efter någonting på en hylla så tittar en trosa fram ovanför byxlinningen som är i fucking neonfärg med blommiga mönster, bokstäver, seriefigurer och en massa andra ornament som för tankarna till riktigt tung jävla syra? h&m 199 kr, 0% bomull, tillverkad i tjernobyl. jag tycker underkläder ska vara sexiga. asså så är det bara. det är inte läge att skämta när det gäller underkläder eller för den delen få utlopp för sina lantenta drömmar om färggranna textilier. jag tycker bara boxershorts är snyggt, som killar har i filmer innan de går och lägger sig. i badrumsspegeln: perfectly ripped, tanned, american. ok, naturlig fortsättning: en snygg kille vaknar mitt i natten av att en inbrottstjuv rustrerar om på nedervåningen. han greppar ett basebollträ och går sakta ned för trappan, genom matsalen och fortsätter in i köket där han tänder taklampan som blinkar till – inbrottstjuvens ryggtavla uppenbarar sig, tjuven vänder sig mot den snygga killen och han är.. kåt. cue funky gitarrslinga… oh hi mr baseball bat man, owning a house n all.. ooh yeah i’m a dirty burglar.. stealin your stuff huh, wanna fuck me while i’m stealing your shit?? huuuh nasty fucker.. eller så har tjuven en pistol? get down on your knees pussy boy, i’m gonna fuck you real hard, then I’m gonna steal your shit and u can’t do nothin about it. you getting horned up when i’m talking about stealin your stuff huuh? yeah that’s right boy choke on it! jag måste så köpa underkläder i morgon. ok, men annars då:

– fjärrskådade fram en mp3spelare i går. har blivit synsk på riktigt sedan jag öppnade den där portalen…

– har börjat leva sunt svenneliv.. duschar, borstar tänderna och super typ aldrig? bara tre gånger i veckan nuförtiden…

– funderar på att överge camel silver i förmån för gauloises ultra lights

– har insett att sex är hopplöst ute. avhållsamhet är karaktärsdanande och så_sexigt

puss hej

Comments are closed.