goth

jag har för närvarande ingen tvättnyckel så jag tvättar mina skjortor så här:

– vrider på badkarskranen så bortom säkerhetsspärren

– hänger upp skjortorna över badkaret

– drar för duschdraperiet

– ställer mig på tå, sträcker handen ovanför duschdraperiet och sprutar dior där som sedan regnar ned och sammanblandas med ångan från vattnet

– går och gör något kul, typ röker en cigg

festade typ ingenting i veckan. jag festar ungefär 85% för att träffa vänner, umgås och skratta, 15% för att kolla på killar. nu har jag dock insett att jag måste flytta för att hitta en cool kille? alla killar man ser på typ kolingsborg, star etc.. va e d ens? och resterande känner man ju. sedan finns det straighta killar som glor på en. jag tänker alltid då “hur många e krävs det för att den ska gå till 4:th base med mig”. de snyggaste är vanligen ca 3 st från 4:th och jag går inte direkt runt med en massa bokstäver om ni fattar vad jag menar. jag var på ljunggrens i går. lokalen är som en kuliss för rationaliserande fantasier om stockholm, adjektiv som kall ytlig och hård står på baksidan – det är en film säger vi. så spelas royalty free house music, trummor och bas i en neverending loop och man dricker en genomskinlig drink mitt emellan american apparel och h&m. tjejer i kläder som skulle kunna va gardiner från indiska och killar i jeans, kavaj och frisyr gnider sig mot varandra. någon skämtar ironiskt om instagram typ, ni vet känslan. känslan av det står någon statist i faux-indie apparel i periferin som typ är intresserad av film. det är som direkt på video. ingen lördag är blockbuster utan 7 gt och minst 7 kåta killar på samma ställe som lägger fram sitt cv, upptagna med att dölja vad de tror är fult. typ som när man kupar händerna över ett doftljus. bekanta ska lägga sina händer över ens händer så det blir mörkt och att vänners fundamentala roll är att vidkänna det som ändå tar sig ut mellan fingrarna. och nu regnar det i solnedgången, känns som att jag har dött och som världen bortom denna alltid är som den är nu, jämngul och grann som en grumlig flod, eller som en lynchburg lemonade. i morgon tänker jag uppsöka en tvättomat? jag ska få en inneboende till helgen och lägenheten måste vara ren då. synd bara att senaste gången jag såg en dammsugare var i april :( den va mintgrön och skrek

Comments are closed.