skara sommarland i mitt jävla badrum

i går hände en kul grej. kranen inne på toaletten rinner lika mycket som när kåta gubbar vidrör en, dvs konstant “rinn”. jag tog en slags hårklämma häromdagen och ströp själva rinnandet (egentligen ett s.k “verktyg” – men whatever, hårklämma in disguise). i går skulle jag tvätta ansiktet och tänkte “jag rycker bort den här lite snabbt bara”. sagt och gjort, det började spruta rakt ur.. jag vet inte. taket på kranen.. hela krangrejen vittrade sönder. försökte hålla med händerna över fontänen vilket inte fungerade samtidigt som jag skrek efter hjälp. efter ca 1 minut var badrumsgolvet täckt av en hinna vatten. grävde runt i badrummet med en arm efter “main water switch” men hittade inte skiten. blev extremt sur, lämnade allt och sprang ut i köket, tog ett glas vin och ringde min pv som fick sätta sig i en taxi. efter en god cigg tryckte jag tillbaka “kranen” och lindade en strumpa samt blöta, tunga handdukar runt den. då slutade “rinnet”. tackar allsmäktiga cigaretten i paketet för att det till slut löste sig. nu vet ni i alla fall det, hej då.

One Response to “skara sommarland i mitt jävla badrum”

  1. 1 Wegeue wegeue
    May 13th, 2010 at 20:21

    don’t try this at home kids.

    nämen serri, vad kan den här historian lära oss? ciggisar 4life!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80