bev

jag har börjat se om beverly hills 90210 och är redan på fjärde säsongen! avskyr dessa karaktärer:

“jim och cindy” – cindy = gnällig störmorsa o jim = surgubbe som förstör

brandon – med 168 stolta centimeter visar han var skåpet ska stå i frågor som alkohol (coolt), sex (coolt) och rökning (coolt). dvs ärketönt från planeten allergia

steve & andrea – won’t even bother

älskar brenda dylan kelly. hela serien borde handla om dem. det var en sån himla stark scen när brenda satt i ett nedsläckt hus och grät…. gissa vem som kommer! cindy med chockad mamma i pottfrilla-utseende och ba: “BRENDA! what’s wrong!”. här kollar brenda upp med tårar i hela ansiktet och ba “I’m still in love with dylan”. åh stackars brenda. falska kelly! fast… jag är ju ett die hard kelly taylor-fan ändå. kelly taylor och valerie malone har format mig som individ OBS inte den kelly med kort hår som gifte sig med äckliga brandon. vem va det? kelly boringlor. nu måste jag rusa till baren höll jag på att skriva, systemet menade jag. happy saturday 2 u all

Comments are closed.