depths of hell

drömde att jag skrev så här:

hejsan! *kommer och pissar och går samtidigt*

nu vill jag se nån göra det?

kollade i calender. julafton/nyårsafton infaller på en tisdag i år. det tycker jag är fult. jag vill att det ska va lördag :) samma sak med midsommarafton och min födelsedag. jag tycker alltid högtider ska vara på lördagar och det är Min Åsikt. santa maria, krister himlafärd och sånt “fake” kan vara på fredagar eller till och med torsdagar!

i går va det första advent! ingen snö dock :( längtar efter att snön ska plocka fram en sån varm aprikoshimmel, så mysigt att åka taxi över broar i stan då nämligen. hittills har mitt vinterlidande hållt sig under 5, jag skulle säga ungefär 4,2 i lidande av 10. min största fiende är blåsten, när den låter som jetplan i öronen och baren alltid är 500 meter för långt bort. jag vände mig om utanför fridays och kollade ned mot.. ja, den riktningen som inte e mot svampen och ljusen som hängde högt ovanför gatan doldes tillräckligt mycket av trädgrenarna för att ge illusionen av höghus i horisonten. blev så lessen över att jag kände nåt då. jag har ju aldrig sett nåt så jag letar verkligen :(

nu dags för paranormalt snack.. natten till måndag blev jag attackerad av 2 demoner. jag pratade med någon halvmänniska på en återvändsgata, blev plötsligt medveten om att jag befann mig i en dröm och sa “nämen vänta nu, du är ju bara en produkt av..” – hann inte ens avsluta meningen innan den kastade sig mot mig med öppen käft. samma sak med demon nr 2. men den förlorade all sin kraft och krympte till vad som närmast går att beskriva som en streckgubbe hämtad från clip-art word 97 efter jag avslöjat den

den låg insektslik och tom kvar på golvet, som en docka. sedan är jag övertygad om att det vilar något helvetiskt i farstukvistar. det är någonting med geometrin. om jag skulle ta angel dust är jag övertygad om att jag bara skulle se olika typer av sådana konstruktioner.

nu måste jag röka och lugna ned mig

Comments are closed.