out of the blue

jag har startat ett sommarläger som heter “Ves”! det är i min lägenhet och handlar om att leka. det ska vara kul att åka på läger, därför finns det mycket leksaker. en dator, en teve, en iphone samt en laptop. jag sitter och skriver i alla samtidigt och har fyllt mitt kylskåp med olika drickor. förorten är riktigt intressant! jag trivs här. det är så lugnt och himlen går alltid i matt syren om nätterna. i dag vaknade jag med solen i ögonen, sedan shoppade jag i globen city shop eller vad den nu kallas. gallerian var som en spökstad och jag vandrade planlöst mellan affärerna, gick in i en parfymbutik och sprutade på lite gucci. sedan lade jag märke till att en kille följde efter mig. skoja, det hade varit så spännande. vill att mitt liv ska utvecklas till en thriller? oj, insåg precis att jag verkligen avskyr alla sorters bakverk. vill du ha en bulle till kaffet? VAD skulle jag göra med den? eller macarons! kanske fint att inreda med men känns ungefär lika frestande att äta som surströmming. moccarutor, pannkakor (kanske inte bakverk men samma kategori), sylter? nä fy. det är förresten bara offer på grindr här i krokarna. jag svarar ALDRIG på grindr. hahaha jag vill inte kommunicera. jag avskyr kommunikation. jag vill bara medialiseras, som en staty eller ett koncept. en gubbe skrev dock “snygg o cool” vilket är någonting jag alltid strävar efter att uppfattas som. en annan skickade en google maps-pin och skrev “kom och knulla mig nu”. man ba

Comments are closed.