fångad av en stormvind

dröm scenario: att få en hårföning av Frisör på salong som stoppar opp dildo och börjar föna på fel ställe, aja baja mr frisör! cut Hair och inte däääär! <3 det här härliga livet man lever *positive vibration RASTA*

i alla fall fyller jag år i helgen :(

vet ni att en spåkvinna i gamla stan säger att man måste bli personen man ska vara resten av sitt liv innan 30 för då FIXERAS DEN FÖR ALLTID hahahahahahahaa

deadline 1 år alltså

* gå i terapi så ska psykologen som är ca 43 år och snygg utnyttja mig i mitt svagaste skick med att manipulera mig till sex mot betalning <3

* va mer sexig så psykologen vill ha mig samt att folk ska tänka på mig när dom onanerar. svårt med utseende och personlighet dock. ska man vara tyst eller prata, ha vuxen kläder eller mer barn kläder??

* dricka alkohol oftare. bra och nyttigt. enligt alla studier är ca 1-2 flaskor vin om dagen bra mot hjärt- och kärlsjukdomar :D

* flytta till USA och bli ihop m nån där. orkar inte med alla Idun och Nordman eller va fan dom heter i sverige som sitter och skrattar åt åsa nisse, roj och rogers mack och kryper ner framför nåt tv program på svt där dom skriker på danska ååååh orkar inte mer

ok orkar inte skriva mer på den här listan!!! är nämligen rasande. skulle handla comfort food i går och gick runt på ica och ba “vill ha den” *plockar ner 3st mer festis” och den också!!” *tar en billys pan pizza* och den med!! *plockar ner picknick bog från hyllan*  sen kommer jag hem och ba hold up motherfucker let’s rewind

PICKNICK_BOG???

VA FAN E ENS DET???? så öppnar jag den och det e fucking kattmat?? ananas i konservburk är typ snövit och dom sju dvärgarna i jämförelse med denna skräckfabel. ska man sitta på nån svt play-grå picknick i sommarblåsten på djurgården och trycka i sig kattmat ur konservburk eller? ska börja älska picknick bog nu för det e så äckligt. så inne med det. min entreprenöriella ståndpunkt som tyckare. suckar en sten ner i frosseriet att försöka va intressant på barer i sthlm. andfådd och dan på en bar i gamla stan, skoja, vill inte va där nånsin. kan ingen befria gamla stan från stockholm?? känns som det finns “oknytt” där och att nån vägg skulle sluka en om man ”vilade” mot den efter för mkt mdma eller förlåt jag mena vitaminer. nu ska jag duscha röven och sjunka ner långsamt på en machete, puss och kram ses på stan

 

Comments are closed.