darkness ain’t my friend

e så sur. va ute och sprang genom fuktmurar nyss förbi människor som är ute och går i sidled, vilket bara får mig att springa förbi dem i 180 med arga steg. shortsen halkar ned så för att undvika att visa skåran drar jag upp skiten samtidigt som jag i andra handen fipplar efter crystal castles i telefonen och då uppenbarar sig ännu en ryggtavla i mitten av vägen och jag tänker först “ur vägen idiot” för att i nästa sekund lägga märke till att det är tom cruise! hahaha skoja. gud, jag hatar tom cruise med ett undantag, hans utseende i eyes wide shut, i taxin efter the epic bedroom scene med kidman. jag har jättetråkigt på internet just nu. jag vill börja skriva hemlig dagbok på ett coolt community igen, att skunk ska relanseras utan modern chattfunktion eller liknande. ba helt gammalt cp-skunk med gästböcker ingen använder. har startat ett dussin hemliga bloggar men skrivandet blir alltid sååå formaliserat efter ca 2 inlägg och behäftat med en ofrånkomlig paranoia. men men, what 2 do. ritade en karta över sthlm för er turister

Comments are closed.