män, män, skor, män

eftersom varken jag eller samantha hittat varsin dejt inför vår middag på riche blev vi glatt överraskade när vi fann två gentlemän som lägligt nog satt bredvid vårt reserverade bord, men tyvärr var de säljare så vi bad dem att flytta sig. middagen gick till my och efter vi alla länsat våra tallrikar kom karin, eller vänta, e jag karin? det känns som att jag borde vara the narrator – dvs katta, men är så karin om man utgår från mina kläder? ok, jag är bara nån. så efter mycket om och men var hela #svenskasexandthecity-gänget samlat och 2 dry martinis senare var det dags att spela skivor. oj, hur skulle det här gå? men det gick. 8 timmar senare befinner vi oss på ett pool party, eller va? så inte karin att gå på poolparty kl 06 på morgonen?? kunde det inte finnas en extra vild med i satc som t.ex. hette “growane” som va helt spårad? den skulle jag kunna vara. hahaha ser den framför mig. skitstort krulligt “flippat”hår, trasiga glasögon, sån sekreterarskjorta och tungpiercing. lipar i spegeln innan hon rusar ut på gatan för att ropa in en taxi till en fest. det är bara det att festen börjar 12 på morgonen och growane har med sig dildos dit *skräckfilmsljud*.. eller asså, något liknande. nähä, growane finns inte!!!!! synd. sedan efterfest på ett så coolt fält och därefter efterefterfest på gärdet med såna speciella martiniöl varefter någon satte på lana del rey och sedan var klockan 10 och jag sjukanmälde mig till mötet med förläggaren. oh oh, bad bad katta. eller, vad skulle karin göra? hålla en tidig konstföreläsning på folkuniversitet. growane skulle garanterat fortsätta festa och det tänker fan jag göra *lipar*

Comments are closed.