equus

fy fan vad ful jag blev på mitt friskiskort. ser ut som ett djur. tur att man ska operera sig, alla som undrar: före och efterbilder kommer upp på fotobloggen efter ingreppet! jag ska på en sista konsultation 26e.

min flatemate är på “bas” just nu, väntar spänt med kaffemuggen med böckerna framför mig. om ett år kommer vi nog vara de brunaste akademikerna, med tunnast hår, med flest färger i håret och sugrynkor. typ nån tribal och level? fan, ett jävla örhänge, ett smycke. uuuuuuuuuuuh. vet ni vad det värsta är? att jag efter snart 15p måste köpa en till pärm. mina handskrivna memorarer skulle liksom vara tunnare än anteckningarna till första delkursen. idag kom jag hem med tre plagg. ett t-shirt från “emilio” — vidrigaste klädmärket sedan billabong. men färgen var snygg, charcoal. ett par vita nikeshorts, jag kan ju inte träna i mina vanliga 3cm. alla killar på gymmet skulle ju bli dököta (blöta ned redskapen), och, slutligen: en t-shirt från barn-H&M i götgatsbacken. de har ju bara barnkläder där. köpte det enda plagg som inte var en t-shirt eller hade “tryck”.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80