hey

hej! jag sitter och äter kuddar med en massa grejer i. jag har börjat äta som ett djur sedan tuttmaskinen på friskis. imorgon, jag säger bara det, imorgon. 9.8 på löpbandet here I cum.

fredag: G-punkten etc
lördag: tacokväll med herr J, så jävla gött med mat!! leijonbaren och slick framåt 24, de spelade 2 drunk 2 fuck med avenue D=jag dog.

jag har förresten köpt en ny lcdTV för 10000!! blev så jävla less på den gamla, den fungerade plötsligt inte i torsdags (har haft den i ett år). dessutom, den var grå — matchade inte mitt vardagsrum. jag och johanna fraktade den från kungens körva, bakfulla, i solljus. anledningen till att jag köpte den var att jag vaknade uppspelt av bakfyllan och “fick en idé”. vidare när jag kommer hem upptäcker jag att den gamla fungerar!!!!!! suck. johanna fick den. nu har vi 2 lcdtv i lägenheten, en vanlig, två datorer etc, haha. haha.

så har jag köpt en stereo som jag bar från fältöversten ned i t-banan, från t-banan och hem. vardagsträning… tror förresten att jag fått syfilis. suck.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80