smokin hot bitch

guess what, jag sprang omkring i lägenheten i går med väteperoxid i håret. gick ut och rökte och tackade gudarna över att grannarna inte har samma hemska referenser som undertecknad, gällande hårblekning och bögar på lino (alla har svart hår och försöker göra en twink). nu har jag orangefärgat hår. så snyggt. ser ut som en irländsk kelt. hahaha, ni behöver inte vara rädda. jag ska färga det dark blonde ikväll. med starkglögg och red wine.

usch vad jag avskyr sega “par” i butiker. som verkar söndagsvandra hand i hand omslutna av en tjock valiumdimma. som ställer sig mitt i gången och börjar viska och försiktigt smeka brödpaketen. det är liksom. BORT FÖRSVINN UR VÄGEN. spring till streets julmarknad med era fula glasögon och köp nåt kärringporslin istället för att förstöra mitt fast paced, sexy liv. ba ett tips: det är biovisning i bankomatfönstret efter ni tagit ut era pengar *sjävantänder*

ryktet går tydligen på “byn” i min hemstad om mitt vilda leverne. hahaha, my fucking god, skramla i börsen och gå på guldfynd och köp nåt jävla halssmycke istället för att sitta och skvallra med bacardi breezer framför postkodmiljonären. plz.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80