burn

har varit så deprimerad i dag… sedan kollade jag mitt horoskop och det var tydligen saturnus fel. köpte ett asdyrt vin på systemet. hade tänkt ligga i sängen, dricka det, röka och lyssna på fr david men sedan blev det en sådan oinspirerande svennehimmel, typ “en trevlig dag i kalmar län, augusti 1973” så jag drack vatten i stället, så äckligt. allergikersoda direkt från kranen – “helt gratis!”.  äntligen är klockan 23. snart får jag sova. det enda jag gör om dagarna är att vänta på att festa. jag borde få jättemycket betalt för att festa. gud vilket heltidsarbete det är. man festar ju inte bara ute på lokal, man festar ju minst lika mycket på instagram twitter facebook hotmail… skoja med sista.  anyhow, nu kickar väl skiten jag bombade snart in så jag ska väl lägga dumskallen på kudden och sussa gott.. i 4 timmar med min vanliga tur *kollar upp från macbooken och himlar med ögonen*

Comments are closed.