tan + sin = true

varför pratar alla om ranelids solbränna? upprörs människor av att den är fejk? jag tycker att välja brun utan sol-produkter framför skadlig solariesolning om vintrarna är att statuera ett hälsosamt exempel. om hans solbränna nu mot förmodan vore äkta, tycker jag att han knappt kommit halvvägs till gränsen. gränsen som jag f.ö tangerar om somrarna. en väninna berättade för mig att man efter långvarigt solande når en gräns efter vilken man inte kan bli mer solbränd. om man ger upp hoppet och nöjer sig med vad man uppnått mattas brännan av med tiden och man kan fortsätta. MEN, om man vid gränsen bara fortsätter sola 8h/dag kommer man eventuellt korsa den, varefter man upphör vara definierad. då försvinner man helt enkelt, går upp i rök. det här är 100% sant. nu kanske många invänder och sturskt hävdar att gränsvärdet kan bli oändligt litet. NEJ, så är verkligen inte fallet när det gäller tanning. jag sörjer dagligen vänner som försvunnit på det här viset och påminner mig varje sommar om att ta det lite lugnt.

Comments are closed.