and I wanna be with you, but I don’t know who you are

hej och välkomna till carrys liv. i går spelade jag och danne skivor på riche men vi skippade middagen, ergo: vi har 2 innestående middagar vilket innebär att vi inför nästa tillfälle ska ta med en varsin date! hahaha, synd bara att sthlm city är till bredden fylld med män med svåra men *tar ett bloss camel silver och virar in mig i en filt* det jag dock tänker är att det säkert utanför alla klickar – modebögar, säljare/troll, gubbar, indiebögar, tunnhåriga, korkade, universitetsbögar, musikbögar – finns coola outsiders som man kan ta. alternativt heterosexuella. gud, det ska bli så min nya grej. tänker bara dejta heterosexuella pga. homofob *ler* … typ någon man aldrig rör i det offentliga, som e otrygg i sin “sexualitet” *kåtslag*. att man bara tar någon på axeln i 1 sek och att det betyder något, så viktorianskt och perfekt. man kanske inte ens har sex

och, nr 2, ej relaterat eller jag vet inte. hatar folk som tror att alla som har hbt “vill visa upp sin kärlek”. om jag rör ngn, kramar/kysser någon i det offentliga, är det för att jag vill ha den i några sekunder och vill uppskatta den för att den går bredvid mig. jag vill inte visa någonting eller “dela min kärlek med andra”, jävla äckelhippies som förutsätter det. va fan tror ni att kärlek är???? någon smutsig idé om att dela saker med andra nollor??? dela kan man göra på facebook ååååååh så sur nu!!!!!!! *skakar av hat*

ok whatever ska gå till min psykolog nu, sen ska jag kolla på satc för inspiration inför mitt vilda liv mellan events, modevisningar och kändisvimmel

rökiga ciggkramar, carry

Comet Gain – Why I Try To Look So Bad

Comments are closed.