vidrigaste spiralen att fastna i e den alkohol, sociala medier, skräpmat, netflix, porr, “förälskad i ingen/alla”, buzzfeed, aftonbladet osv
allting är för enkelt i den och tvivlet e så stort i den
jag har kommit på värsta grejen jag inte gjort förut: att göra saker sakta, typ ny rytm. asså det kanske e mindfulness? inte varianten jag trodde det var, att typ “hjärtat är en kokhet fågel som hackar sig ur bröstkorgen samtidigt som 4 strån på skallen blåser svalkande i höstbrisen”, utan duscha längre tid. inte riva snabbt med en klutt såpa i arslet och sen jäkta ur duschen och välta kattlådan. FEL. om man gör saker sakta, då flyttar man och tömmer lådan först, moppar ner gruset i avloppet och sen smyger in i duschen som fått stå på extra länge. tar mycket dusch creme, tvålar in kroppen ordentligt, låter ett finger eller två glida in i prutten. skoja. men jag har inte förstått det här innan. en förutsättning för att “klara sakta” är att andas in genom näsan och ut genom hjärtchakrat. man andas givetvis ut genom näsan men föreställer sig att energin åker ut genom hjärtat. då lättar själva klumpen i magen också, som varit min ständiga följeslagare sedan ca 3 års ålder. när jag mediterade insåg jag att man andas åt andra oxo, flummigt va. mitt mantra för att klara en dag “sakta” är att hela tiden tänka på att släppa belönas av kroppen. lyckas man släppa en sak, kan man släppa nästa. till slut kan man TAPPA ALLT och köpa 2g ladd o en tetra rött skoja. men jag tänker t.ex. i går läste jag staten och fattade inte en grej, då reste jag mig upp och började göra joakim von anka-cirklar i golvet, prata med mig själv innan jag ba: SLUTA. släpp, det e en fucking dialog. det visar sig på nästa sida. ja, såklart det gjorde. jag var bara en idiot som ville härja. glavkon, adeimantos lr vem fan det va fatta inte heller. poängen var att inte fatta. om man inte ska sitta kvar med boken ska man diska eller dammtorka någon yta. sociala medier är ett straff. jag kollar min feed och blir skrämd, det känns som att bli hotad/förförd. jag tror gud är strecken mellan punkterna och det är högmod att tro gud skulle missförstå en. ibland när jag är i spiralen vill jag bli vald av gud för jag vill känslan ska upphöra, av att vara ett tygdjur stoppad med skavande bomull. men viljan är straffet. utanför den, mellan punkterna vilar jag i hans händer. gud är inte skyldig – släpp. anyhow
jag köpte ett par trådlösa hörlurar så e det en kåt, full tjejröst som babblar i dom hela tiden, så irriterande?? “power on öuuuh” “power off ööuuh” “device connected fuck me” “battery loouww *hick* ;)” orkar inte. kan det inte va pip pip. det SL ljudet usch, älskar att det är höst nu, eller typ snart. hoppas det finns några i klassen jag kan gå på gula villan med. INTE såna med fluga som surrar runt munnen och hätta. vill ha en råbiff. har insett jag måste rekrytera en sån till min vänskapskrets eftersom det vore sådan skräck om en terrorist m kniv kom o alla ba.. hej! aja, hoppas jag klarar av att gå på event i kväll utan att “förstöra nya dag grejen”. tror jag ska duscha sakta det första jag gör i morgon INTE TA UPP DATORN sen ta en treo, gå till biblioteket och läsa bibeln. köpa kattmat. just det, jag bor ju med två katter och den ena e typ “femme fatale”. jag ba låg på golvet och gjorde mina ryggövningar och kollade henne i ögonen (asså ofrivilligt haha) så blinkar hon med ena ögat och sen börjar hon slicka sig i f*ttan???? jag tror typ hon “vet nåt”

Comments are closed.