hey

jag måste erkänna en utav mina mer perverterade sidor. idag köpte jag boken “the historical atlas of world war II”. JAG ÄLSKAR KRIG! eftersom det är ett atlas ackompanjeras berättelserna — och berättelserna.. här snackar vi high drama, ex “[citat uppblåst på halvsida]:THE RUSSIAN COLOSSUS… HAS BEEN UNDERESTIMATED BY US… WHENEVER A DOZEN DIVISIONS ARE DESTROYED THE RUSSIANS REPLACE THEM WITH ANOTHER DOZEN “– med utritade frontlinjer, minfält, sänkta ubåtar och ni vet, all såndär götta!!! ok, inte att jag skulle sätta mig ned med lajvspel, bygga lergubbar och leka krig, men att läsa om allt det där är ju bara för gött. det var ju liksom… ett världskrig. så coolt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80