finns jag

hej, carry här. sitter i sovrummet med öppet fönster och röker lucky strike light som jag köpte igår i en cigarettautomat på star. stockholm är dött över midsommarhelgen. alla ser ut som de nyligen varit på idol-casting och vissa har dialekter. i går på toaletten på sommar hörde jag t.ex. en dialekt som skrek “ey vi killar kissar i kors så går det snabbare”… man ba.. gud e du bög lr? lisa hookade så jag drog till star. anlände när det var som värst. gubbar kastade sig över mig, juckade och skrek. måste ha sett så icke-hotfull ut. man raggar ju nedåt, på sådant man anser sig stå över, eller vänta.. man raggar inte alls kom jag på nu. anteckna detta: fula raggar, snygga möts. jag åkte hem i taxin, notera: bestämd form, den är ett med mig nu. tog olika saker jag hittade i badrumsskåpet och sov i 19 timmar. vaknade utan luft, kastade mig upp i ett andetag och skrek “JAG MÅSTE!!!!” men sedan hejdade jag mig eftersom jag insåg att jag redan kunde andas och att det var andra saker jag hade menat. jag måste plocka ned mitt liv i lådor, göra mitt hår ljusare, bli brunare och smalare. andas är en sekundär prioritet. age in a flash, make love in darkness

Comments are closed.