so young

hej. jag har handlat ned mitt konto lite. nu är magontet borta! jag köpte ett par ljusblå jeans på weekday och en foundationfärgad piké på second hand *så opinionsledare vår 2008* det första jag gjorde innanför dörren var att vika ned byxbenen (hata uppvikt, bögerier!) jag är dessutom smal! tänk vad skönt det är att vara smal kille. tänk om man vore fet, då kunde man bara köra skejt/rap/reggy eller vad fan det heter-stil — det eller “dött utanför carmen”… ja, jag vet. har pratat om det här förut.

i morse köpte jag en kycklingmacka på ica och satt uppe på perrongen och åt innan tåget kom. lyssna nu, det värsta som kan hända när man sitter och äter en kycklingmacka: någon kommer och sätter sig bredvid och granskar ens mun riktigt noga medan man är i färd med att tugga. eller, desto värre: någon rycker från en baguetten och börjar håna en för ens s.k “ät-stil”, skäller på en, går och slänger baguetten i soporna. eller bara… försöker hångla med en. det vore värst. en lite mer otippad: någon skriker: “nu kommer du lukta gammal andedräkt och söt, rutten dressing hela dagen!” och börjer pulla med sl-körte, drar körte genom fittskåra!! närå. guuud, jag har inte sovit i natt. måste ta en lur.

just det:

– hörde någon säga “goa göteborgare” på tåget. fy fan. om jag kom från göteborg och hörde någon säga det skulle jag ba “ååååh! du är ju verkligen den första som säger det jävla cp-vider?”

– hade kursutvärdering och killar satt och surmumlade. hata killar i grupp som “bara vågar” i gäng. jag lade märke till vilka välgroomade tjejjor som går i min klass. ni vet, inget smink som syns, tight translucent skin, wide set, light whirlpool eyes, hästsvansar, tuggummi, marlboro lights i väskan, kvävda pruttar etc.

nu ska jag åka till farsta.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80