katastrofen

det är väldigt synd om mig eftersom jag insett att jag behöver plugga komvux i sommar. man ba återbesöker axedränkta, gula klassrum och vanliga människors drömmar i en månad. hoppas jag kan plugga på en filt i en park. med vin. måste få mvg på samtliga kurser jag läser eftersom jag annars sänker mitt snitt. känns sådär att börja festa med potensfunktioner när man är 22 år(!) gammal. gymnasiet, varför sov jag på skoltoaletter med isoadorafoundation och tobaksflagor fulla fejan istället för att vara en kalasbyxa som åt frukost på morgnarna och tog rivna morötter till potatisplättarna. jaja, en månad. det är ingenting!!!!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80